![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/januar/uge-2/mad/02-poelser-i-karrykaal-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til pølser i karrykål
(4 pers.)
2 store løg
1 skive selleri, ca. 125 g
1 spsk. olie
Ca. 2 spsk. karry
Ca. 750 g hvidkål
½ dl vand
1½ tsk. salt
4-5 hele peberkorn
1-2 belle de boscoop-æbler
400 g grove kålpølser
Fremgangsmåde til pølser i karrykål
Skær løg og selleri i tern og svits det i olie sammen med karry. Snit kålen fint og svits den med, til den falder sammen. Tilsæt vand, salt og peberkorn. Lad kålen simre under låg i ca. 15 min., til den er næsten mør. Skræl æblerne, del dem i både og kom dem i kålen 5 minutter, inden den er færdig. Flæk pølserne og kom dem i gryden. Kog yderligere 4-5 min., til pølserne er gennemvarme. Smag til med salt og peber.
Spises med brød og sennep.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Mørbrad au vin
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop